Friday, February 17, 2012

KEK PELANGI cinta matiku...

salam sume...ok sume org pon tahu ini adalah 'Rainbow Cake yg 'femes' tu...nie da kali ke-3 aku buat kek yg cantik nie...kali ke-2 ari tu utk bufday Auni..yg nie untuk makan2 jek...topping dia aku guna cheese frosting...serius sedap!!

sape yg xcuba ley la try..actually xdelah leceh sangat..sket je tang nak bakar sat-satu tu je yg lain sume senang...bahan pon simple...oklah xnak cakap banyak-banyak so layan gambar aje ye.

sebelom di deco...apapon kek nie memang cantik sangat...

simple je...abaikan decoration yg xcantik tu ye...aku nie bukan professional...masih perlu belajar...
xsabo nak makan......
jom makan...
dan dekat 1/2 habes..hehe
itulah si Auni dan yg baju oren tu Mak Su dia...xsangka diorang nie sebaya beza cuma 19 hari....waa advance
auni sedang menikmati kek pelangi yg sedap tu...comot betoiii la anak dara tu

actually kek nie memang nampak menggoda dengan warna yg cntekk tu.....
untuk resepi disini ye...
http://zaazu.com

8 comments:

  1. wow cantik nya cake, sudah plan juga mau buat cake ini tapi belum lagi.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe nanti boleh buat...sypon simpan lama resepi baru ada masa buat...

      Delete
  2. aduh....belom sampai tahap rajin lagi nak buat kek ni...tapi memang cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe klu nak buat kek nie memang perlu rajin...byk masa diperlukan...

      Delete
  3. salam
    akak follower ke 3o singgah mdaftar
    Salam kenal
    memang cantik kek ni..
    akak belum pernah buat
    menunggu tahap kerajinan di darjah yg tertinggi :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe pelan-pelan..da rajin bley buat..hehe

      Delete
  4. salam kenal maz...saya tak cuba lagi kek pelangi ni..tak tau bila nak dtg seru..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...cuba jgn xcuba..lambat pon kena cuba jugak...sedap!!

      Delete

TeRiMa KaSiH KeRaNa SuDi MeLaWaT bLoG iNi